banner

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Δήμου Σφακίων.
Ο διαδικτυακός αυτός τόπος έχει σκοπό να σας παρέχει μία πλήρη ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον Δήμο μας, και να πληροφορήσει τους επισκέπτες της περιοχής μας για όλα όσα χρειάζονται να ξέρουν για το ταξίδι τους.
23 Μαρ 2018 14:16

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου στα γραφεία της Π.Ε. Ενότητας Χανίων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των Αντιπεριφεριαρχών κ.κ. Βουλγαράκη Απόστολο και Κολογερή Νικόλαο με τον Δήμαρχο Σφακίων κ. Ζερβό Ιωάννη, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Σοφούλη Πέτρο και Πρωτοπαπαδάκη Γεώργιο , τον Πρόεδρο του Λιμενικό Ταμείου κ. Μανωλικάκη Κων/νο, την Προϊσταμένη Τεχνικής Υπηρεσίας Λ.Τ. κ. Σκουμπάκη Αρτεμισία, την Διευθύντρια Δ/νσης Δασών κ. Σκλαβάκη Πολύμνια, τον εκπρόσωπο του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς, Δασολόγο κ. Κοντάκο Δημήτριο, τον Πολιτικό Μηχανικό του Δήμου κ. Μαραγκάκη Στυλιανό, τον Εκπρόσωπο Τ.Κ. Αγίας Ρουμέλης κ. Τζατζιμάκη Ιωάννη και κατοίκους της περιοχής.

Κυριότερα [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
05 Μαρ 2018 14:29
Αποκατάσταση οικισμού Βουβά

Στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την  αντιμετώπιση των ζημιών που έχει υποστεί ο Δήμος Σφακίων, μετά την θεομηνία της 20ης Φεβρουαρίου, συνεχίζεται η αποκατάσταση μέσα στον οικισμό του Βουβά.

 Αρχικά υπήρξε άμεσα παρέμβαση στο επαρχιακό δίκτυο και σε τμήμα του οικισμού Νομικιανά από μηχανήματα έργου του Δήμου αλλά και της Π.Ε. Χανίων, για την διευκόλυνση διέλευσης των οχημάτων.

  Παράλληλα, μετά από αίτημα του Δημάρχου κ. Ζερβού Ιωάννη προς τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Βουλγαράκη Απόστολο ξεκίνησε σήμερα, από εργολάβο της Π.Ε. Χανίων, η απομάκρυνση φερτών υλικών που βρίσκονται εντός του οικισμού Βουβά. Η αποκατάσταση θα πραγματοποιηθεί [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
21 Μαρ 2018 11:49
Συνάντηση Δημάρχου με Περιφερειάεχη

Τη Κυριακή 18 Μαρτίου, στο Ακρωτήρι Χανίων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρου, των Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Βουλγαράκη Απόστολο, Καλογερή Νικόλαο και Μιχελογιάννη Δημήτριο, του Δημάρχου Σφακίων κ. Ζερβού Ιωάννη, του Αντιδημάρχου κ. Πρωτοπαπαδάκη Γεώργιο, της Περιφερειακής συμβούλου κ. Πρωτοπαπαδάκη Ζαχαρένιας, του Πολιτικού Μηχανικού Δήμου Σφακίων κ. Μαραγκάκη Στυλιανού και εκπροσώπου του «Ερμής μελετητική».

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν κυρίως τη θεομηνία που έπληξε το Δήμο μας στις 20/02/2018 και τις αναγκαίες χρηματοδοτήσεις και παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των προβλημάτων που προέκυψαν. Τα αναπτυξιακά [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
02 Μαρ 2018 14:39

 Τις περιοχές του Δήμου Σφακίων, ειδικότερα τους οικισμούς Βουβά και Νομικιανά, που επλήγησαν από την θεομηνία που έλαβε χώρα στις 20 Φεβρουαρίου, επισκέφτηκαν σήμερα ο Βουλευτής Σύριζα Χανίων κ. Μπαλωμενάκης Αντώνης συνοδευόμενος από τον κ. Παπανδρέου Ανδρέα  συντονιστή Ν.Ε. επιτροπής Συριζα Χανίων και συνεργάτες του.

 Με τον Δήμαρχο κ. Ζερβό Ιωάννη, τον Αντιδήμαρχο κ. Σοφούλη Πέτρο, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Καγιαδάκη Νικόλαο και τον Πρόεδρο Τ.Κ. κ. Μπολιώτη Μάρκο, πραγματοποίησαν αυτοψία στα σημεία που επλήγησαν και αποτύπωσαν τις συνέπειες.

 Ο κ. Μπαλωμενάκης δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση της πολιτείας στους πληγέντες και θα μεταβεί μαζί [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
21 Μαρ 2018 11:47

Ευχαριστήριο

 

Ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ζερβός Ιωάννης ευχαριστεί το κατάστημα- χρωματοπωλείο Μιχελάκης Ιωάννης και ΣΙΑ Ο.Ε. (Αν. Γογονή 38), για την δωρεάν διάθεση των υλικών συντήρησης του μνημείου της Μάχης της Κρήτης στη Χώρα Σφακίων

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
01 Μαρ 2018 15:16

Σας ενημερώνουμε  ότι η προκήρυξη που αφορά την πρόσληψη προσωπικού  6 ατόμων στις υπηρεσίες καθαριότητας και ύδρευσης, είναι στοχευμένη με βάση τις πραγματικές ανάγκες του Δήμου.

 Οι επιτυχόντες θ’ απασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο στο συγκεκριμένο αντικείμενο για το οποίο θα προσληφθούν.

 Σε καμία περίπτωση δεν θ’ απασχοληθούν σε άλλα αντικείμενα όπως καθαριότητα κτηρίων, σχολικά συγκροτήματα,ιατρείο κ.τ.λ.

 Όποιος δεν μπορεί ν’ανταποκριθεί στις ανάγκες του αντικειμένου για το οποίο θα προσληφθεί, ο Δήμος θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να διασφαλίσει την λειτουργικότητα του. 

UncategorisedΔιαβάστε περισσότερα
21 Μαρ 2018 11:46

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ        Πειραιάς, 13 Μαρτίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΡΕΥΝΕΣ

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών (ΙΣ) για τις διενεργούμενες στατιστικές έρευνες περιόδου Μαΐου - Δεκεμβρίου 2018, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη 12η ώρα της 15ης Μαρτίου μέχρι και την 24η ώρα της 15ης Απριλίου 2018. Το Μητρώο αυτό που τηρείται από την ΕΛΣΤΑΤ, θα ισχύσει [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
12 Φεβ 2018 14:59

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, με τον Δήμαρχο Σφακίων κ. Ζερβό Ιωάννη, τον Αντιδήμαρχο κ. Σοφούλη Πέτρο, τη Διευθύντρια Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων, κ. Ελένη Δοξάκη, και τον Προϊστάμενο Συγκοινωνιακών Έργων, κ. Μπουντουράκη Γιώργο, επισκέφθηκαν σήμερα, 12 Φεβρουαρίου 2018, περιοχές του Δήμου Σφακίων, στο πλαίσιο της αναβάθμισης του οδικού δικτύου αλλά και άλλων τεχνικών θεμάτων.

 Πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο νότιο επαρχιακό οδικό δίκτυο, από διασταύρωση Κομιτάδων έως τα όρια με τον Δήμο Αγίου Βασιλείου και επισημάνθηκαν τα σημεία όπου χρήζουν παρέμβασης στον ασφαλτοτάπητα και κατασκευής τεχνικών έργων για συντήρηση και αναβάθμιση [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
Διαβάστε ακόμα >>

eps ypes

Contact info

4contact email

Ενημερωτικά Δελτία

Δι@υγεια

dyavgia