banner

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Δήμου Σφακίων.
Ο διαδικτυακός αυτός τόπος έχει σκοπό να σας παρέχει μία πλήρη ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον Δήμο μας, και να πληροφορήσει τους επισκέπτες της περιοχής μας για όλα όσα χρειάζονται να ξέρουν για το ταξίδι τους.
17 Μαϊ 2019 14:50

Χρηματοδότηση ύψους 15.000 € εξασφάλισε ο Δήμος Σφακίων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος WiFi4EU καθώς εγκρίθηκε σχετικό αίτημά του, όπως έγινε γνωστό μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων (την Τρίτη 14 Μαΐου 2019) της δεύτερης φάσης υποβολής αιτημάτων για λήψη πιστώσεων από το εν λόγω πρόγραμμα.

Μέσω του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), όπου είχε υπογραφεί προγραμματική σύμβαση και αξιοποιώντας τόσο τις δικτυακές του υποδομές υψηλής ταχύτητας, όσο και τη σημαντική εμπειρία που διαθέτει σε υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ο Δήμος Σφακίων εξασφάλισε την προαναφερθείσα χρηματοδότηση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
23 Απρ 2019 14:51

Επιχορήγηση ύψους 272.400 ευρώ, για τη χρηματοδότηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων των δήμων της χώρας, που εντάσσονται στους αναπτυξιακούς άξονες προτεραιοτήτων του προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ», εγκρίθηκε για τον Δήμο Σφακίων, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.

Επιλέξιμες, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, είναι οι κάθε είδους δράσεις που εξυπηρετούν τους αναπτυξιακούς άξονες του προγράμματος και ειδικότερα:

Την τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος με την κατασκευή, βελτίωση και συντήρηση έργων τεχνικών υποδομών, προστασίας του περιβάλλοντος και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής, χρηματοδότηση [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
16 Μαϊ 2019 14:09
Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Ανώπολης

Το 2/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Ανώπολης ευχαριστεί θερμά τον Φούρνο Ντουρουντούς της Χώρας Σφακίων για την δωρεά των 300 ευρώ για την πραγμάτωση της τελικής σχολικής εκδρομής του σχολείου.

 

 

Οι Δασκάλες του Δημ. Σχολείου Ανώπολης

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
09 Απρ 2019 14:42
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Την Δευτέρα 8 Απριλίου στα δημοτικά σχολεία Ασκύφου, Βουβά και Ανώπολης πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις αυθεντικών όπλων και παρελκόμενων της επανάστασης του 1821, από τα μέλη του συλλόγου φίλων του Ιστορικού – Λαογραφικού μουσείου Ρεθύμνου μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Πρωτοπαπαδάκη Γεωργίου.

Ο Δήμος Σφακίων στα πλαίσια της φροντίδας για τη βιωματική εκπαίδευση των μαθητών των δημοτικών σχολείων, με τα μέλη του συλλόγου κ. Τζιρτζιλάκη Ευτύχιο και κ. Σκαρτσιλάκη Δημήτριο παρουσίασαν την σπάνια αυτή συλλογή στα παιδιά μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού .

Με αυτό τον τρόπο η διδασκαλία από θεωρία γίνεται εμπειρία.  

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
08 Μαϊ 2019 14:50

                                                                                                  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ                    ΧΑΝΙΩΝ                                       Πρόσκληση

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

και ο Δήμος Σφακίων

Σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
04 Απρ 2019 12:49

                                                              ΑΔΑ: 6ΣΓΗΩΗ4-ΝΤΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     Χώρα Σφακίων, 29-03-2019

ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ                                          Αρ. Πρωτ.: 1301

ΔΗΜΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ   Τ.Κ. 73011-Χώρα Σφακίων Τηλ. 2825340021 Fax: 2825340017 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
08 Μαϊ 2019 14:48

Στα πλαίσια δράσεων του Δήμου Σφακίων για την επιμόρφωση των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μετά από αίτημα προς την Ελληνική Αστυνομία από το Δήμο Σφακίων όπου έγινε δεκτό, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στο Γυμνάσιο- Λύκειο Σφακίων διάλεξη με θέμα: «Χρήση και εθισμός στο διαδίκτυο- εθισμός στα ναρκωτικά»

Ομιλητές των διαλέξεων ήταν οι: κ. Παπαθανασίου Ελένη Αστυνόμος Α΄ και κ. Μαυριδάκης Γρηγόρης Αστνόμος Β΄ για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και ο κ. Κουρκουνάς Θωμάς Αστυνόμος Β΄ για τον εθισμό στα ναρκωτικά.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Σφακίων κ. Πρωτοπαπαδάκης Γεώργιος καθώς και γονείς μαθητών.

Την Παρασκευή [ ... ]

UncategorisedΔιαβάστε περισσότερα
27 Μαρ 2019 14:54

Επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στο υπό αναστήλωση κάστρο του Φραγκοκάστελλου από τον Υπουργό Υποδομών κ. Χρήστο Σπίρτζη και την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων κ. Ελένη Παπαδοπούλου.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, κατά την επίσκεψη του κ. Σπίρτζη στον Καψοδάσο Σφακίων για να παραστεί στην ομιλία που διοργανώθηκε από τον Αν. Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη, θέλησε να επισκεφτεί το ιστορικό κάστρο στο οποίο γίνονται εργασίες αποκατάστασης του. Μαζί με τον Δήμαρχο Σφακίων κ. Ιωάννη Ζερβό και τον κ. Πολάκη, υπό το φώς του φεγγαριού, έκαναν μια βραδινή περιήγηση στο κάστρο απολαμβάνοντας την πανσέληνο από τον αναστηλωμένο πύργο του.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
Διαβάστε ακόμα >>

eps ypes

Contact info

4contact email

Ενημερωτικά Δελτία

Δι@υγεια

dyavgia