banner

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Δήμου Σφακίων.
Ο διαδικτυακός αυτός τόπος έχει σκοπό να σας παρέχει μία πλήρη ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον Δήμο μας, και να πληροφορήσει τους επισκέπτες της περιοχής μας για όλα όσα χρειάζονται να ξέρουν για το ταξίδι τους.
12 Φεβ 2018 14:59

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, με τον Δήμαρχο Σφακίων κ. Ζερβό Ιωάννη, τον Αντιδήμαρχο κ. Σοφούλη Πέτρο, τη Διευθύντρια Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων, κ. Ελένη Δοξάκη, και τον Προϊστάμενο Συγκοινωνιακών Έργων, κ. Μπουντουράκη Γιώργο, επισκέφθηκαν σήμερα, 12 Φεβρουαρίου 2018, περιοχές του Δήμου Σφακίων, στο πλαίσιο της αναβάθμισης του οδικού δικτύου αλλά και άλλων τεχνικών θεμάτων.

 Πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο νότιο επαρχιακό οδικό δίκτυο, από διασταύρωση Κομιτάδων έως τα όρια με τον Δήμο Αγίου Βασιλείου και επισημάνθηκαν τα σημεία όπου χρήζουν παρέμβασης στον ασφαλτοτάπητα και κατασκευής τεχνικών έργων για συντήρηση και αναβάθμιση [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
29 Ιαν 2018 14:14
κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Π.Κ. Ανώπολης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2018 έκοψε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανώπολης, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου.

 Ακολούθησε ανταλλαγή ευχών μεταξύ των παρευρισκομένων για το νέο έτος και χαιρετισμός του Διοικητή Αρχιπύροσβέστη κ. Πλυμάκη Σταύρου. Ο κ. Πλυμάκης ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την προσφορά του στην Υπηρεσία και ειδικότερα στον τομέα των διασώσεων που λαμβάνουν χώρα στα Λευκά όρη καθώς και το Δήμο Σφακίων για τη συνεχή στήριξη στις ανάγκες του κλιμακίου.

 Παρευρέθηκαν ο Διοικητής Π.Υ. Κρήτης Αρχιπύραρχος κ. Μαραγκάκης Ιωάννης, ο Διοικητής Π.Υ. Χανίων Πύραρχος κ. Μπουντουράκης Δημοσθένης, ο Διοικητής Π.Υ. Ρεθύμνου Πύραρχος κ. Μαρκουλάκης [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
08 Φεβ 2018 12:22

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, στο κατάστημα του Προέδρου Τ.Κ. Πατσιανού κ. Καούδη Αθανασίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου κ. Ζερβού Ιωάννη, του Αντιδημάρχου κ. Σοφούλη Πέτρου και δημοτικών συμβούλων με τους κατοίκους της περιοχής.

 Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιοχή όπως μελέτες, έργα που έχουν υλοποιηθεί ή προγραμματίζονται και αφορούν αναπλάσεις, υδροάδρευση, αθλητικές υποδομές, οδικό δίκτυο, φρούριο Φραγκοκάστελλου, βιολογικός.

 Έγινε καταγραφή των αναγκών της περιοχής και ο Δήμος θα προσπαθήσει να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες για την προώθηση υλοποίησης τους.

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
26 Ιαν 2018 15:15
Επισκέψεις Δημάρχου Σφακίων στην Αθήνα

Σειρά συναντήσεων πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ζερβός Ιωάννης, σήμερα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στην Αθήνα στα Υπουργεία Υγείας και Εσωτερικών.

  Συγκεκριμένα, με τον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου κ. Ταταράκη Ιωάννη συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Υπ.Υγείας κ. Πολάκη Παύλο όπου συζήτησαν την ολοκλήρωση των διαδικασιών της κατασκευής του έργου βελτίωσης βατότητας δρόμου Ροδάκινου- Φραγκοκάστελλου. Ο κ. Ζερβός συζήτησε και θέματα που αφορούν τον Δήμο Σφακίων, την Πρωτοβάθμια Υγεία καθώς και το θέμα που έχει προκύψει με τον χαρακτηρισμό των δυσπρόσιτων σχολείων, που μεταξύ αυτών είναι το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο Ασκύφου, ό

που για το θέμα, [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
05 Φεβ 2018 14:42
Συνάντηση με Αν. Υπουργό Υγείας

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Ιστορικό καφέ "Κήπος" πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παρουσία του Αν. Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη Παύλου και συνεργατών του, του Δημάρχου Σφακίων κ. Ζερβού Ιωάννη, των Αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και του Πολιτικού Μηχανικού κ. Μαραγκάκη Στυλιανού. Επίσης παρευρέθηκαν  ο Διευθύνων σύμβουλος Ο.Α.Κ. Α.Ε. κ. Καζάσης Φώτης και ο Διευθυντής Υδραυλικών Έργων κ.  Πατρελάκης Μάρκος, η Προϊσταμένη Αρχαιολογίας Χανίων κ. Παπαδοπούλου Ελένη, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χανίων κ. Μανωλικάκης Κων/νο και η Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας κ.Σκουμπάκη Αρτεμισία,  ο καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Μανούτσογλου Εμμανουήλ [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
24 Ιαν 2018 14:12

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σφακίων εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του και την αντίθεσή του στην πρόθεση του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων να απεντάξει το Δημοτικό Σχολείο Ασκύφου από την λίστα των δυσπρόσιτων. Είναι αναγκαία η παραμονή του στην κατηγορία αυτή, καθώς πληρούνται όλα τα κριτήρια που θέτει το αρμόδιο Υπουργείο.

 Τ’ Ασκύφου βρίσκονται σε απόσταση 52χλμ από την έδρα του νομού Χανίων και το Δ.Σ. στεγάζεται σε ένα ορεινό χωριό των Σφακίων με υψόμετρο 720μ.   το οποίο είναι δύσκολα προσβάσιμο  λόγω των ιδιαίτερων καιρικών φαινομένων. Από το μήνα Νοέμβριο έως και τον μήνα Μάρτιο έχουμε προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
02 Φεβ 2018 14:38
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Ομάδας Γυναικών

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2018 έκοψε η Ομάδα Γυναικών Δήμου Σφακίων, την Τρίτη  30 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Σφακίων .

 Πραγματοποιήθηκε αγιασμός από τον ιερέα Μανουσέλη Κωνσταντίνο και στη συνέχεια ανταλλαγή ευχών μεταξύ των παρευρισκομένων για το νέο έτος και χαιρετισμός του Δήμαρχου Σφακίων ,  κ. Ζερβού Ιωάννη.

 Η επιστημονική συνεργάτιδα της ομάδας, κ. Μαρινάκη Ζωή μίλησε για τους στόχους και  τις δράσεις της  ομάδας και στη συνέχεια  διαβάστηκε ένα κείμενο ‘’Η θέση της γυναίκας στα Σφακιά του τότε’’ από την κ. Κατσούλη Φανουρία, μέλος.  

 Η βραδιά πλαισιώθηκε μουσικά από τους νέους καλλιτέχνες, Γιαννουλάκη Πάρη, [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
24 Ιαν 2018 14:10

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ  

 

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018  ώρα 18:00

 Πνευματικό Κέντρο Σφακίων – Χώρα Σφακίων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ

Η Ομάδα Γυναικών Δήμου Σφακίων σας προσκαλούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας , την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Σφακίων.

 Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με την μουσική  και τα τραγούδια τους  ο Γιαννουλάκης Πάρης, ο Βενάκης Αντώνης ,ο Σφηνιάς Μανούσος με την παρέα τους.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς που συμβάλλουν στην εκδήλωση αυτή.

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς.

               [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
Διαβάστε ακόμα >>

eps ypes

Contact info

4contact email

Ενημερωτικά Δελτία

Δι@υγεια

dyavgia