banner

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Δήμου Σφακίων.
Ο διαδικτυακός αυτός τόπος έχει σκοπό να σας παρέχει μία πλήρη ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον Δήμο μας, και να πληροφορήσει τους επισκέπτες της περιοχής μας για όλα όσα χρειάζονται να ξέρουν για το ταξίδι τους.
26 Μαρ 2019 09:17
Εορτασμός 25ης Μαρτίου 1821

Πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου, στη Χώρα Σφακίων, παρουσία των μαθητών, των εκπαιδευτικών και πλήθους κόσμου, σήμερα Δευτέρα και ώρα 10:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα. Στη συνέχεια και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε παρέλαση μαθητών, Επιμνημόσυνη Δέηση στο μνημείο πεσόντων και ανάκρουση εθνικού ύμνου από τους μαθητές.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Σφακίων κ. Ζερβό Ιωάννη και από τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Εκπαίδευσης του Δήμου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με χαιρετισμό του Δημάρχου και ομιλία από την κ. Βαγιωνάκη Ελένη, Διευθύντρια Γενικού Λυκείου Χώρας Σφακίων.

Ακολούθησε χορευτικό και απαγγελία [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
14 Μαρ 2019 12:22

Ο κ. Γεώργιος Πρωτοπαπαδάκης, πρόεδρος πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής δήμου Σφακίων και ο τριμελής Σύλλογος Διδασκόντων 2/θεσιου Δημοτικού Σχολείου Ανώπολης ευχαριστούν θερμά τον Έλληνα ομογενή Αθ.

Θεολόγη για την γενναιόδωρη προσφορά των 2.000 ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία της σχολικής μας βιβλιοθήκης.

Προσμένουμε και στο μέλλον να υπάρξουν ανάλογες ευγενείς δωρεές για την καλύτερη εκπαιδευτική πορεία των παιδιών μας.

Η προισταμένη: Β. Σταθοπούλου

Οι δασκάλες : Μ. Στρατινάκη και Ε. Τζάνα.

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
21 Μαρ 2019 14:37

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στο μνημείο πεσόντων, στα Πευκάκια της Χώρας Σφακίων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγ.Παντελεήμονα Παρέλαση μαθητών Επιμνημόσυνη Δέηση στο μνημείο πεσόντων Κατάθεση στεφάνων Χαιρετισμός Δημάρχου Ομιλία κ. Βαγιωνάκη Ελένη, Διευθύντρια Γενικού Λυκείου Χώρας Σφακίων Χορευτικό και απαγγελία ριζίτικου τραγουδιού από τους μαθητές του Νηπιαγωγείου Βουβά Χορωδία από τους μαθητές του Δημοτικού [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
19 Φεβ 2019 14:31

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΔΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ ΑΡΘΡΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο.Ε. 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ

ΣΧΕΔΙΟ 1

ΣΧΕΔΙΟ 2

ΣΧΕΔΙΟ 3

ΣΧΕΔΙΟ 4

ΣΧΕΔΙΟ 5

 

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
18 Μαρ 2019 13:38
Συμμετοχή Δημάρχου στην εκδήλωσης της Ένωσης των Απανταχού Σφακιανών

Το Σάββατο 16 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε Σφακιανό γλέντι από την Ένωση των Απανταχού Σφακιανών στην κατάμεστη αίθουσα ‘’Ορφέας’’, στην Καλλιθέα Αττικής.

Ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ζερβός Ιωάννης έδωσε το παρών χαιρετίζοντας την εκδήλωση και ευχαριστώντας του διοργανωτές για την πρόσκληση.

Ο κ. Ζερβός αναφέρθηκε στις δράσεις και στα έργα που έχουν ή πρόκειται να υλοποιηθούν στο Δήμο. Επίσης δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος λόγω των αναμνήσεων που έχει από προγενέστερες εκδηλώσεις και ιδιαίτερα από την εποχή που διέμενε στην Αθήνα, όπου ήταν και παραμένει μέλος της Ένωσης, και συμμετείχε στην οργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων, ακολουθώντας το παράδειγμα των προγόνων [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
21 Φεβ 2019 13:56

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΡΓΟΥ

 

 

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
15 Μαρ 2019 12:38

Το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σφακίων έγινε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό η παρουσίαση της διεθνούς σπηλαιολογικής αποστολής Στέρνες του 2018 και των αποτελεσμάτων της. Την παρουσίαση οργάνωσε ο Σπηλαιολογικός Όμιλος Κρήτης και ο Δήμος Σφακίων που ήταν και ο βασικός χορηγός και υποστηρικτής της όλης επιχείρησης.

Την παρουσίαση άνοιξε ο Κώστας Αδαμόπουλος, ιδρυτικό μέλος του Σπηλαιολογικού Ομίλου Κρήτης (ΣΠ.Ο.Κ) με μεγάλη εμπειρία στα σπήλαια των Λευκών Ορέων, ο οποίος μίλησε για τις πρώτες ελληνικές αποστολές εξερεύνησης του σπηλαιοβάραθρου Στέρνες. Βασικός ομιλητής ήταν ο Μάρκος Διγενής φοιτητής του Τμήματος [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
Διαβάστε ακόμα >>

eps ypes

Contact info

4contact email

Ενημερωτικά Δελτία

Δι@υγεια

dyavgia