banner

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Δήμου Σφακίων.
Ο διαδικτυακός αυτός τόπος έχει σκοπό να σας παρέχει μία πλήρη ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στον Δήμο μας, και να πληροφορήσει τους επισκέπτες της περιοχής μας για όλα όσα χρειάζονται να ξέρουν για το ταξίδι τους.
23 Μάι 2019 14:49

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              23 Μαΐου 2019

ΝΟΜΟΣ

ΧΑΝΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ

ΣΦΑΚΙΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Ο Δήμαρχος

 

Έχοντας υπόψη:

Τις διατάξεις του άρθρου 125 του ν.3852/2010 "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης" (Α΄87), όπως ισχύει. Την αριθ. 45/2019 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου

Ηρακλείου με την οποία ανακηρύχθηκαν για τις εκλογές της 26ης Μαΐου  2019 οι αναφερόμενοι σ' αυτήν υποψήφιοι συνδυασμών [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
08 Μάι 2019 14:50

                                                                                                  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ                    ΧΑΝΙΩΝ                                       Πρόσκληση

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

και ο Δήμος Σφακίων

Σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
23 Μάι 2019 14:47

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ

ΧΑΝΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ

ΣΦΑΚΙΩΝ

            23 Μαΐου 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

Έχοντας υπόψη:

Τις διατάξεις του άρθρου 23 ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης» (Α΄ 87), όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 22 του ν.4555/2018 "Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι» (Α΄133)" και του άρθρου 154, παρ. 8 του ν. 4600/2019 (Α΄43). Την αριθ.    13 και 20/2019 αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων        με   την   οποία   ανακηρύχθηκαν οι αναφερόμενοι σ' αυτή συνδυασμοί υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, συμβούλων κοινότητας και προέδρων κοινοτήτων [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
08 Μάι 2019 14:48

Στα πλαίσια δράσεων του Δήμου Σφακίων για την επιμόρφωση των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μετά από αίτημα προς την Ελληνική Αστυνομία από το Δήμο Σφακίων όπου έγινε δεκτό, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στο Γυμνάσιο- Λύκειο Σφακίων διάλεξη με θέμα: «Χρήση και εθισμός στο διαδίκτυο- εθισμός στα ναρκωτικά»

Ομιλητές των διαλέξεων ήταν οι: κ. Παπαθανασίου Ελένη Αστυνόμος Α΄ και κ. Μαυριδάκης Γρηγόρης Αστνόμος Β΄ για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και ο κ. Κουρκουνάς Θωμάς Αστυνόμος Β΄ για τον εθισμό στα ναρκωτικά.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Σφακίων κ. Πρωτοπαπαδάκης Γεώργιος καθώς και γονείς μαθητών.

Την Παρασκευή [ ... ]

UncategorisedΔιαβάστε περισσότερα
17 Μάι 2019 14:50

Χρηματοδότηση ύψους 15.000 € εξασφάλισε ο Δήμος Σφακίων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος WiFi4EU καθώς εγκρίθηκε σχετικό αίτημά του, όπως έγινε γνωστό μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων (την Τρίτη 14 Μαΐου 2019) της δεύτερης φάσης υποβολής αιτημάτων για λήψη πιστώσεων από το εν λόγω πρόγραμμα.

Μέσω του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), όπου είχε υπογραφεί προγραμματική σύμβαση και αξιοποιώντας τόσο τις δικτυακές του υποδομές υψηλής ταχύτητας, όσο και τη σημαντική εμπειρία που διαθέτει σε υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ο Δήμος Σφακίων εξασφάλισε την προαναφερθείσα χρηματοδότηση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
23 Απρ 2019 14:51

Επιχορήγηση ύψους 272.400 ευρώ, για τη χρηματοδότηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων των δήμων της χώρας, που εντάσσονται στους αναπτυξιακούς άξονες προτεραιοτήτων του προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ», εγκρίθηκε για τον Δήμο Σφακίων, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.

Επιλέξιμες, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, είναι οι κάθε είδους δράσεις που εξυπηρετούν τους αναπτυξιακούς άξονες του προγράμματος και ειδικότερα:

Την τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος με την κατασκευή, βελτίωση και συντήρηση έργων τεχνικών υποδομών, προστασίας του περιβάλλοντος και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής, χρηματοδότηση [ ... ]

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
16 Μάι 2019 14:09
Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Ανώπολης

Το 2/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Ανώπολης ευχαριστεί θερμά τον Φούρνο Ντουρουντούς της Χώρας Σφακίων για την δωρεά των 300 ευρώ για την πραγμάτωση της τελικής σχολικής εκδρομής του σχολείου.

 

 

Οι Δασκάλες του Δημ. Σχολείου Ανώπολης

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
09 Απρ 2019 14:42
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Την Δευτέρα 8 Απριλίου στα δημοτικά σχολεία Ασκύφου, Βουβά και Ανώπολης πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις αυθεντικών όπλων και παρελκόμενων της επανάστασης του 1821, από τα μέλη του συλλόγου φίλων του Ιστορικού – Λαογραφικού μουσείου Ρεθύμνου μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Πρωτοπαπαδάκη Γεωργίου.

Ο Δήμος Σφακίων στα πλαίσια της φροντίδας για τη βιωματική εκπαίδευση των μαθητών των δημοτικών σχολείων, με τα μέλη του συλλόγου κ. Τζιρτζιλάκη Ευτύχιο και κ. Σκαρτσιλάκη Δημήτριο παρουσίασαν την σπάνια αυτή συλλογή στα παιδιά μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού .

Με αυτό τον τρόπο η διδασκαλία από θεωρία γίνεται εμπειρία.  

Ανακοινώσεις/ΝέαΔιαβάστε περισσότερα
Διαβάστε ακόμα >>

Συνάντηση Δημάρχου στο Λιμενικό Ταμείο

Συνάντηση στο Λιμενικό Ταμείο πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 29 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ιωάννης Ζερβός με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Δημήτρη Μπουντρογιάννη .

Καίριο θέμα ήταν η αντιμετώπιση των ζημιών που έχουν προκληθεί στην ακτογραμμή της Αγίας Ρουμέλης από την τελευταία θεομηνία. Προγραμματίστηκε τις επόμενες ημέρες, κλιμάκιο από το λιμενικό ταμείο και από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, να πραγματοποιήσουν αυτοψία των ζημιών στην περιοχή, προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση τους.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Προϊσταμένη τεχνικών υπηρεσιών του Λ.Τ. κ. Σκουμπάκη, η Διευθύνρια υπηρεσιών Λ.Τ. κ. Μανιουδάκη και από την πλευρά του Δήμου Σφακίων ο εντελταμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλιάκης Φ’ιλιππος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίας Ρουμέλης κ. Ιωάννης Τζατζιμάκης και ο ειδικός συνεργάτης κ. Ευστράτιος Τσιτσιρίδης.

 

50910847 1958647447763910 1242892470933520384 n

eps ypes